Шукати в цьому блозі

25 серп. 2019 р.

Для чого вчити італійську мову?


Всім добрий час доби!

  Вам дуже сподобалася італійська мова і ви ніби не проти її вивчити, але не можете сформулювати точно навіщо вона вам? Чи взагалі хочеться вивчити якусь іноземну мову, але поки що подобається тільки італійська?

А навіщо ж його вчити?



Ну я не говоритиму про те, що італійською мовою спілкуються не тільки в Італії, Швейцарії і так далі. І навіть не натякатиму на те, що все мистецтво і світ моди зав'язаний італійською мовою...

  Я просто відкрию один маленький секрет: вивчення італійської мови за власним бажанням чудово впливає на ваше самопочуття, здоров'я і, відповідно, настрій. Це підтверджують багато хто вивчав італійську. Для багатьох людей вивчення цієї мелодійної та красивої мови є прекрасним анти стресом та імуно модулятором. Після чергового заняття, ти сповнений сил, енергії та прекрасних думок та планів для свого майбутнього!


Ну а якщо навести загальні тези, то:
-Вивчення іноземної мови (і обожнюваної мною італійської в тому числі) покращує роботу мозку, запобігає багато старечих хвороб і збільшує тривалість життя;
-заняття іноземними мовами розширюють кругозір, покращують пам'ять і роблять вас чудовим співрозмовником;
-володіння навіть на середньому рівні якоюсь іноземною мовою, крім англійської, що приїлася всім, значно додає вам вага в очах роботодавців і часто вони готові за вас платити більше, ніж за конкурентів.



Сподіваюся, що цей короткий пост додав вам трохи енергії рухатися далі у вивченні однієї з наймелодійніших мов світу!
А почати свій дивовижний шлях у країну вивчення італійської мови ви можете зі знайомства з найнеобхіднішими фразами і для досвідченого туриста, і для мандрівника-початківця.



 Buona giornata! A presto! 

Немає коментарів:

Дописати коментар